Головна Спорт Пройшов відкритий зліт туристів «Львівська осінь — 2014»

Пройшов відкритий зліт туристів «Львівська осінь — 2014»

223
0

На базі Жовківського районного дитячого центру оздоровлення, відпочинку та туризму «Росинка» пройшов відкритий зліт туристів «Львівська осінь  — 2014».

Загальне керівництво підготовкою та проведенням змагань здійснювала ЛМГО «Федерація спортивного туризму». У зльоті взяли участь девять спортивних команд туристичних осередків Львівщини, програма якого включала змагання з пішохідного, водного, велосипедного туризму та конкурсну програму.

Суддівську колегію очолив суддя 1-ї категорії, майстер спорту Тарас Блистів. Арбітрами на дистанціях були: суддя національної категорії Олександр Горлов  (водний туризм), суддя 2-ї категорії Назар Коваль (пішохідний туризм), суддя 2-ї категорії Євген Луценко (велосипедний туризм), головний секретарсуддя 2-ї категорії Юрій Василина.

У напруженій боротьбі були визначені переможці в індивідуальному заліку, командипереможці в окремих видах програми та командапереможець за загальним заліком. Кубок Федерації спортивного туризму на цей раз виборола команда «Дитячий альпійський рух України» Будинку юних туристів Залізничного району м. Львова.

Спортивний туризм Жовківщини представляла команда туристичних гуртків Дитячого центру «Росинка». Слід відзначити, що наші спортовці вперше взяли участь у змаганнях такого рангу і показали досить пристойні результати. У командному заліку «Росинка» виборола 2-ге місце у дисципліні «Велосипедний туризм. В індивідуальному заліку на дистанції «Фігурне водіння велосипеду» не було рівних Роману Кремінцю (1-ше місце в індивідуальному заліку). Щиро вітаємо з успішним дебютом нашу команду у складі Михайла Паскевича (капітан), Романа Кремінця братів Тараса та Валентина Хваліботів, Олексія Сопілки (тренер).

Звичайно, зліт туристів, це не просто змагання, це, насамперед, спілкування із друзями, нові знайомства, пісні біля ватри, смачний борщ на вогні і позитивні емоції у колі однодумців.

Організатори, суддівська колегія, керівництво Федерації висловлюють щиру подяку колективу та директору ЖРДЦОВТ «Росинка» Луці Павлюку за сприяння та всебічну підтримку у проведенні туристичних заходів.

Наш кореспондент.