Головна Спорт Відбулися другі спортивні змагання зі стрільби із пневматичної зброї

Відбулися другі спортивні змагання зі стрільби із пневматичної зброї

336
0

27 квітня 2015 року Жовківська районна організація ТСО України (ДТСААФ) провела   другі  спортивні змагання зі стрільби із пневматичної зброї серед учнів загальноосвітніх шкіл району, які були започатковані головою Жовківської районної організації ТСО України — Михайлом Вовком у березні 2014 року.

Метою змагань є: забезпечення всестороннього військово-спортивного розвитку молоді; підвищення спортивної майстерності учасників змагань; популяризація розвитку кульової стрільби в освітніх закладах ТСО України; навчання правильного користування як нарізною, так і пневматичною зброєю і стрільби з різних положень; підготовка юнаків до служби в лавах Збройних Сил України.

Під час змагань у мультимедійному класі учасникам були продемонстровані відеоролики про відбудову та становлення армії України, а також про новітню зброю і практичні заняття із розбирання та збирання автомата Калашникова, спорядження магазину до нього. 

На змагання прибули представники таких районних шкіл як: Великогрибовицька, Глинська, Добросинська, Жовківська № 1, Жовківська № 2, Зіболківська, Мокротинська, Магерівська, Новокам’янська, Туриківська та представники районної ради: заступник керівника відділу освіти Жовківської РДА М. Козак та головний спеціаліст сектору молоді та спорту Жовківської РДА А. Керницький, які привітали учасників змагань та підкреслили своєчасність і велику потребу в таких заходах.

Згідно з результатами змагань, було проведене нагородження переможців, які отримали кубки, медалі, дипломи, грамоти та цінні подарунки організаторів змагань.

Відповідно до протоколу в змаганнях за кубок районної організації ТСО України перше місце завоювала команда Туринківської ЗОШ, представник Чернюх О. Я, тренер Курій Є. Я, друге місце виборола Зіболківська ЗОШ, тренер Романів І. М. і третє місце за Глинською ЗОШ, тренер Звір Р. В.

Також в індивідуальному заліку перемогли: І-ше місце: Андрій Великий, ІІ-е місце: Андрій Зелений — учні Туринківської  ЗОШ, їх тренер Курій Євген Ярославович та ІІІ-тє місце  зайняв Михайло Лемішко, учень Магерівської ЗОШ, тренер Семочко Роман Васильович.

Жовківська районна організація ТСО України запрошує на змагання не тільки учасників попередніх змагань, а й нові команди, щоб взяти участь у чергових змаганнях навесні 2016 року і поборотись за призові місця.

Надія Борис, прес-секретар Жовківського  РСТК ТСО України.