Головна Спорт Свято збірної у Жовкві

Свято збірної у Жовкві

333
0

2017 року Перша приватна броварня стала преміум-спонсором Національної збірної України з футболу і паралельно з тим організувала рух вболівальників під назвою «Вірні збірній!». До руху було залучено вболівальників та шанувальників, які відвідали матчі нашої збірної зі збірними Хорватії, Туреччини, Ісландії, Фінляндії, Косово тощо, що проходили як у нас, в Україні, так і на виїзді.

Цьогоріч виникла ідея долучити до руху все більше людей. Безпосередньо одним із організаторів є компанія «Івентмент». Її директор Юлія Домарадзька розповіла про виникнення руху «Вірні збірній!». Сама ідея полягає в створенні іміджу нового вболівальника. Тобто, 12 гравця на трибуні, що підтримує збірну, незалежно від результату, який насправді є вірний збірній…

Із цією метою команда вирушила в роуд-шоу містами України. 9 травня активісти завітали і до Жовкви. Тур розрахований на 56 міст в 11 областях України упродовж трьох місяців. Для того щоб більше залучити фанів, у кожному місті зі зареєстрованих учасників під час заходів відбувається розіграш двох сертифікатів, які надають право їхнім власникам відвідати матч збірної України в рамках турніру «Ліга нації-2018».

Спочатку охочі реєструються, ці анкети збираються упродовж тривалості заходу. Далі, по завершенні, йде визначення першого і другого місць, і ще є спеціальний приз — м’яч із підписом головного тренера збірної України Андрія Шевченка. Під час заходу проходять певні локаційні активності, розраховані виключно на повнолітніх. Не забувають і про молодших, для них — інтерактивна зона, столи для настільного футболу, майстер-класи з футбольної техніки тощо.

Фан-рух «Вірні збірній!» має на меті надалі займатися і благочинством. Справжнім сюрпризом для жовків’ян від організаторів став приїзд відомого українського футболіста і тренера Мирона Маркевича.

Зоряна ГУМНИЦЬКА.