Головна Спорт У Львові відбувся чемпіонат України з великого тенісу серед дорослих

У Львові відбувся чемпіонат України з великого тенісу серед дорослих

280
0

Упродовж 19-25 грудня на Львівщині тривав чемпіонат України з великого тенісу серед дорослих. До Львова з`їхали тенісисти з усієї України: Ужгорода, Харкова, Одеси, Дніпра, Києва, Рівного, Запоріжжя, Черкас, Чернівців.

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак сьогодні, 25 грудня, відвідала фінальні поєдинки чемпіонату України та привітала переможців змагань.

«Ви, спортсмени, як і наші воїни на передовій, боретеся за перемогу. Тому бажаю побільше спортивних звитяг у вашому житті. Спорт – це непереможний український дух, який надихає наших військових у боротьбі проти агресора.

Рухаємося до перемоги України разом! Так тримати! Уперед», – наголосила Ірина Гримак.

Як зауважила голова відокремленого підрозділу Федерації тенісу у Львівській області Наталія Бодня, цей чемпіонат – це перші офіційні змагання з тенісу в Україні після 24 лютого.

«У наш час усім нелегко, але ми змогли організувати і провести чемпіонат України з тенісу, який востаннє відбувався у Львові ще у 2013 році. Дякуємо за це ЗСУ і всім нашим партнерам», – сказала Наталія Бодня.

За підсумками змагань, які тривали у спортивного комплексу «ЛеоЛенд» чемпіоном України серед чоловіків став 26-річний представник Львівщини Роман Бойчук.

Чемпіонкою України серед жінок стала 17-річна киянка Алiса Барановська. У фіналі киянка перемогла представницю Львова – Анастасію Запаринюк.

У парному чоловічому розряді перемогу здобули Павло Кулабухов (Львів) та Василь Єгоров (Ужгород), а в жіночому – Алiса Барановська (Київ) та Карина Дунда (Кривий Ріг).

У змішаному розряді перемогла пара представників Львівщини Данило Шевчук та Дарія Медвєдєва.

Організаторами змагань виступили Федерації тенісу України, відокремлений підрозділ Федерація тенісу у Львівській області та управління молоді та спорту Львівської ОВА.