Головна Спорт У Жовкві з нагоди Дня автомобіліста презентували виставку дорожньої та спеціальної техніки

У Жовкві з нагоди Дня автомобіліста презентували виставку дорожньої та спеціальної техніки

272
0

Є обладнання, будуть і дороги

27 жовтня на площі Вічевій у Жовкві з нагоди Дня автомобіліста та дорожника ПП «Рома» презентувало виставку дорожньої та спеціальної техніки, яку щоденно використовує у своїй роботі для ремонту та утримання вулично-дорожньої мережі в належному стані.

На виставці були представлені одиниці як нової, так і капітально відремонтованої техніки для ремонту асфальтного покриття, виконання будівельних робіт, нанесення дорожньої розмітки, а також інший спецтранспорт. Враховуючи початок зимового періоду, увагу приділили й снігоприбиральній техніці.

Під час урочистої зустрічі було наголошено на важливості роботи працівників цієї галузі. Адже сучасне життя, господарську діяльність та побут кожної людини важко уявити без автомобільного транспорту та дорожнього господарства. Саме від стану доріг і узгодженої роботи перевізників залежить якість і своєчасність забезпечення потреб громадян, робота промислового комплексу та соціальної сфери.

Із нагоди професійного свята працівники дорожньої галузі Жовківщини отримали вітання від народного депутата України Павла Бакунця, першого заступника голови Жовківської райдержадміністрації Любові Дунець та голови Жовківської районної ради Романа Горбаня.

Відзначаючи внесок ПП «Рома» у дорожнє господарство району, Павло Бакунець наголосив, що не кожен районний центр може похвалитися наявністю такого потужного підприємства дорожньої галузі, та за вагомі результати нагородив відзнакою працівника підприємства Любомира Боровика. Окрім привітань найкращі представники дорожньої галузі отримали подяки.

До речі, впродовж погожого недільного дня жовківчани мали нагоду поспілкуватися з працівниками ПП «Рома» та ознайомитись із експозицією техніки, а малеча — посидіти у кабінах спеціального транспорту.