Головна Спорт У Жовкві відбулися змагання з настільного тенісу

У Жовкві відбулися змагання з настільного тенісу

486
0

І тенісисти радують!..

Минулого тижня у Жовкві відбулися змагання з настільного тенісу за програмою ХХVIІІ спортивних ігор Львівщини, XІІ обласних ігор ветеранів спорту та V спортивних ігор серед людей з інвалідністю. У підсумку в кожній категорії визначили переможців та призерів командного заліку.

Представники збірних команд з усієї області змагалися у трьох категоріях: «Дорослі» — 15 команд, «Ветерани спорту» — 15 команд та 8 команд людей з інвалідністю.

Із вітальним словом до учасників змагань звернулися заступник голови Жовківської райдержадміністрації Юрій Дубневич та директор ЛОЦ ФЗН «Спорт для всіх» Вадим Климович, які побажали учасникам вдалої гри, нових звершень та беззаперечних перемог.

У категорії «Дорослі» та «Ветерани спорту» переможні перші місця вибороли команди-господарі змагань Жовківського району, а в категорії осіб з інвалідністю перемогла команда з Нового Роздолу.

Переможці змагань, які визначалися в командному заліку, нагороджені медалями, грамотами та кубками від Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Представницькі змагання відбуваються за підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, обласних центрів «Спорт для всіх» та «Інваспот», відділення НОК України у Львівській області та обласної Асоціації ветеранів спорту. Змагання проходили у спортивному комплексі «Лірс».

Відділ інформаційної діяльності Жовківської райдержадміністрації