Головна Спорт В Жовкві змагалися і молодь, і ветерани

В Жовкві змагалися і молодь, і ветерани

229
0

З ініціативи молоді  політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Юрія Гумена та Михайла Кічули, за фінансової підтримки приватного підприємця Віталія Перетятка, в Жовкві відбулися районні змагання з «FREE RIDE» (швидкісного спуску на велосипедах).

На жовківські перегони прибули й учасники з міста Червонограда. Фрірайдери підкорювали стежки Гараю, саме на його схилах відбувалось захопливе спортивне дійство.

Боротьба між учасниками велозмагань була досить впертою. У кожному із трьох заїздів учасник покращував свій результат. Найбільш видовищним та безкомпромісним стало суперництво між жовківськими фрірайдерами Юрієм Гуменом та Михайлом Кічулою, неодноразовими призерами обласних та інших змагань. У підсумку, учасники показали чудові результати. Враховуючи те, що у районних змаганнях брали участь і велосипедисти із сусідніх міст, за сумарною кількістю набраних хвилин були оголошені командні результати.

Суддівська бригада у складі  депутата Жовківської міської ради, директора Жовківського УДЮС Андрія Умрихіна та викладача  РСТК ТСО України Олега Бориса разом із головою Жовківської міської організації ПП «УДАР Віталія Кличка» Андрієм Вненкевичем та Віталієм Перетятком нагородили переможців.

А потім спортсмени запропонували провести змагання серед суддів та гостей заходу, від яких ветерани не змогли відмовитись…

Відтак, в одиночних заїздах перемогу здобули: 1-ше місцеЮрій Гумен  (м. Жовква); 2-ге місце – Михайло Кічула (м. Жовква); 3-тє місце – Павло Пущинський (м. Жовква). П’єдестал ветеранів виглядав так: 1-ше місце – Віталій Перетятко; 2-ге місце – Андрій Умрихін; 3-тє місце – Андрій Вненкевич.

Учасники та вболівальники цікавого спортивного дійства отримали масу позитивних емоцій та вражень. Тож, сподіваємось, і надалі на Гараю збиратимуться прихильники екстриму та азарту, щоб пропагувати здоровий спосіб життя.

Андрій ВНЕНКЕВИЧ.