Головна Спорт Жовківська держслужба — найспортивніша в області

Жовківська держслужба — найспортивніша в області

202
0

Із метою формування свідомої потреби до занять фізичною культурою та спортом у колі працівників державних установ щороку проводяться спортивні змагання серед команд державних службовців. Також завданням спартакіади є організація їх активного відпочинку, розвиток найбільш популярних видів спорту, пропаганда здорового способу життя.

Обласна спартакіада проводилась у два тури: зональні та фінальні змагання. Всі команди державних службовців районів області було поділено на 6 зон.

20 червня у місті Жовкві відбулися зональні змагання Спартакіади Львівщини серед команд державних службовців, участь в яких,  крім жовківчан, взяли команди Сокальської та Радехівської райдержадміністрацій. У наступний тур змагань вийшли команди-переможці з волейболу та футзалу та переможці в індивідуальних видах – настільному тенісі, шахах та шашках ( серед чоловіків та жінок).

27 червня на базі спортивного клубу Національного університету «Львівська Політехніка» відбулися фінальні змагання Спартакіади. Команда Жовківщини була представлена у всіх видах змагань. До її складу входили представники апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, працівники державної фіскальної служби та держземагентства. Очолювала команду та брала активну участь у змаганнях волейболістів голова РДА Надія Щур.

На всіх спортивних майданчиках тривала запекла боротьба. Спортсмени-аматори проявили майстерність та жагу до перемоги. Найкращі результати серед жовківчан показали: Мар’яна Андрушевська (2-ге місце, шашки) та  Віталій Павлось (3-є місце, шахи).

У загальному командному заліку  враховувалися результати  виступів команди у зональних та фінальних змаганнях у всіх видах, за якими команда державних службовців Жовківщини  стала переможцем обласних змагань.

Наш кореспондент.