Головна Культура Для допомоги ЗСУ на Львівщині провели благодійний гастро-вечір

Для допомоги ЗСУ на Львівщині провели благодійний гастро-вечір

390
0

У Львові провели благодійний гастро-вечір. Усі виручені кошти в межах заходу скерують на допомогу ЗСУ.

Зокрема, за них придбають транспортні засоби для військовослужбовців, які боронять Україну від російського агресора.

Гастро-вечір є частиною проекту «1000 автомобілів свободи» ініціатором якого є начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

«Дякую усім присутнім за те, що ви сьогодні об’єднані єдиною ціллю – допомоги державі, допомоги Збройним силам України. Ваша участь – це  внесок у спільну перемогу, яку ми точно здобудемо разом. Ми переможемо, адже стоїмо за наші європейські цінності. Слава Україні! Героям Слава»», – зазначив Максим Козицький.

В межах вечора благодійники скуштували страви від 6 провідних шеф-кухарів України: Євгенія Сушка, Володимира Ярославського, Юрія Діденка, Сергія Федоренка, Максима Прихідька, Володимира Паращака.

А також взяли участь у благодійному аукціоні на якому представили предмети української культури та мистецтва авторства Бориса Гроха, Олени Жеребецької, Наталії Яриш, Оксани та Івана Проців та інших.

Завдяки аукціону на потреби ЗСУ вдалось виручити понад 300 тис грн та 18 тис дол.

Зазначимо, що в межах проєкту «1000 автомобілів свободи» на фронт, окрім самого авто, також «їдуть» бронежилети, каски, аптечки, продуктові набори та інші необхідні речі.

«Сила ініціативи в об’єднанні громадських організацій, бізнесу, влади. Хтось дає кошти, купує машини, бронежилети, пальне, допомагає з логістикою тощо. Ми не просто возимо машини, ми показуємо всій країні та всьому світові, що ми українці разом і наша сила в об’єднанні»,-  зазначив Голова ГО «Добро.Дій» Ігор Дулин.