Головна Культура У Жовківському центрі творчості відбулося свято, приурочене Дню захисника України

У Жовківському центрі творчості відбулося свято, приурочене Дню захисника України

235
0

У ПАМ’ЯТІ ЛЮДСЬКІЙ…

Моліться, люди України, за тих, хто на передовій!

Моліться за чужого сина, щоб вас колись потішив свій!

Ті хлопці нам не є чужими, бо нашу волю бережуть.

Вони не знають, чи живими до матерів колись прийдуть…

Ці рядки Оксани Сніжко прозвучали на святі, приуроченому Дню захисника України, яке відбулося у Жовківському центрі творчості.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Галина Клин підготувала відеопрезентацію, де були підібрані цікаві факти з історії козацтва та української повстанської армії, прозвучала пісня Вікторії Кирилюк “Жінки УПА”, виконана на сцені Львівської опери вихованцями народної вокальної студії. Поспілкувалися також про мужніх воїнів, які боронять незалежність і суверенітет нашої держави на сході України.

Вихованці колективу сучасного танцю “Крик” (кер. Наталія Назарко)
та військово-патріотичного гуртка “Джура” (кер. Олег Гупало) показали свою влучність, спритність, силу та кмітливість у цікавих конкурсах.

Привітала дітей і поспілкувалася з ними інспектор ювенальної превенції Жовківського відділення поліції, капітан поліції Ірина Цимбала.

День захисника України — це те свято, яке спрямоване на виховання поваги до історичного минулого своєї держави, формування почуття патріотизму, толерантності, національної свідомості та гордості за свою Батьківщину.