Головна Спорт ФК «Синьковичі» – вдруге срібний призер другої ліги Львівщини з футболу

ФК «Синьковичі» – вдруге срібний призер другої ліги Львівщини з футболу

838
0

Уже другий рік поспіль приємною новиною для усіх фанатів футболу та ФК стала заявка команди у другій лізі обласного чемпіонату.  Та наполегливим спортсменам вдалося не те, що не заплямити  честь  футболу Жовківщини, а й піднести його на гідний рівень, завоювавши знову «срібло»! Важка праця, постійні тренування і бажання захистити честь команди принесли бажаний результат.

Хлопцям неодноразово доводилось долати амбітних та сильних суперників, почасти ледь справляючись зі складним психологічним станом. Та від цього їхня майстерність лише зростала, а витривалість – міцніла.

Звичайно, були  і прикрі невдачі, та вони лише додавали досвіду, міцніла єдність команди та взаєморозуміння у колективі.

Неабияка заслуга у цьому тренера Михайла Задолинного, що майстерно зумів згуртувати  хлопців, а своїм прикладом та доречними зауваженнями додає підопічним впевненості. Треба віддати належне  футболістам  Івану Леню (визнаний кращим захисником ІІ ліги області),  Володимиру Барановському, Павлу та Мар’яну Грубим, капітану Юрію Пилипишину, Юрію Дичаківському, Ігорю Кархуту, Олександру Борзову, Григорію Барчишину, Назару Химичу, Роману Наконечному, Роману Ковалевському, Назару Клепаровському, Василю Салу, Андрію Галаху, Роману Вишиваному, Василю Федику, Богдану Васильківу, Володимиру Гасюку, Степану Луціву, Василю Бокалу, Івану Полохачу, бо вони усі боролись з повною віддачею сил, демонструючи високу техніку і неабияке бажання перемогти. Окрема подяка Тарасові Гнідцю, лікареві команди.

Налаштовували хлопців на кожен матч незмінні меценати, справжні поціновувачі футбольної гри та фанати синьковицької команди – президент ФК  Іван Бокало, віце-президент  Володимир Федик  і Віктор Гнідець (технічний директор стадіону).

Позаминулої суботи у Раві-Руській відбулось відзначення призерів, яких вітали та нагороджували Іван Бокало, Василь Федик та голова Забірської сільської ради Зеновій Сенько. Кубок, медалі та сертифікат на 20 тис. грн для придбання футбольної форми та спортінвентаря урочисто вручили достойній команді, що, досягаючи  високих результатів, оправдовує сподівання своїх кумирів та уболівальників.

Наш кореспондент