Головна Спорт Команда Донеччини перемогла на спортивних змаганнях «Схід і Захід разом» на Львівщині

Команда Донеччини перемогла на спортивних змаганнях «Схід і Захід разом» на Львівщині

97
0

Вже традиційно влітку Луганщина, Львівщина, Івано-Франківщина й Донеччина єднаються навколо спорту у межах проєкту «Схід і Захід разом».

Зазвичай влітку дорослі спортсмени зустрічались на Луганщині, а восени молодь на Львівщині – цьогоріч відбувається лише та частина, яка запланована на заході.

Впродовж двох днів спортсмени змагалися у волейболі, міні-футболі та настільному тенісі. Місцем зустрічі традиційно стало історичне село Сприня на Самбірщині, де у 1944 році під охороною відбулися Установчі збори Української головної визвольної ради.

Переможцями змагань з міні-футболу стала команда Донеччини, срібло в Івано-Франківщини, третє місце – у Луганщини. У волейболі вибороли перемогу у Луганщини, також донеччани, срібло – в команди Львівщини. У настільному тенісі перемогу виборола команда Івано-Франківщини, друге місце вибороли донеччани, бронзовими призерами стали представники Львівщини.

У загальнокомандному заліку перемогу виборола збірна Донеччини, срібло в Івано-Франківщини, а бронза – у команди Луганщини.

«Сьогодні схід і захід нашої країни разом, як ніколи. Ми єдині, бо знаємо, що в нас спільні погляди і мрії щодо розвитку сильної України. Ми єдині, бо в нас однакові цінності та пріоритети. Ми єдині, бо добре розуміємо одне одного. Цей діалог останніми роками вдалось налагодити сотнями візитів, обмінів та спільними івентами серед яких і спортивний соціальний проєкт «Схід і Захід разом», – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

«Схід і Захід разом» на Львівщині реалізовує Львівська обласна організація ФСТ «Колос» у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини.