Головна Спорт Найкраще знаються на футзалі в Туринці

Найкраще знаються на футзалі в Туринці

288
0

Звісно, найвидовищнішими та найвищими за напругою були матчі у вищій лізі. Гравці – представники найбільш технічного дивізіону – чи не в кожному поєдинку демонстрували неабияку майстерність володіння м’ячем та командні дії. Найкраще скористалися цими перевагами сільські футболісти з Туринки, довівши, що вміють грати не тільки на зеленому газоні, а й в закритому приміщенні з твердою основою. Туринчани в результаті завершили першість з перевагою у дев’ять очок, маючи в своєму активі найбільше забитих та найменше пропущених м’ячів, а відтак – приголомшливу різницю між ними – плюс 81.

Варто відзначити, що ледь не половину командних голів провів у ворота суперників зашківець Назар Цюпка (56 проти 121), вивівши свою дружину на друге місце і водночас ставши кращим бомбардиром у найвищому ешелоні.

Порадували вболівальників куликівські футзалісти, посівши третю сходинку п’єдесталу. Нагадаємо, торік команда не брала участі у цих змаганнях. Натомість цьогоріч вихованець куликівського футболу Юрій Денис визнаний кращим воротарем чемпіонату.

Номінацію «Кращий гравець» здобув Володимир Великий із Туринки.

Найбільше поєдинків довелось провести дружинам двох груп (А і Б) другої ліги, що зайняли перші чотири місця. Футзалісти з ДЮСШ (Добросин), Смерекова, Зіболок, Бучмів (так розташувались команди у групі А) та з Глинська, «NG Metal», Великого Дорошева, Нової Кам’янки (так завершили змагання у групі Б) розіграли додатковий турнір, аби виявити кращі команди ліги. Ще 14 поєдинків вивели на перше місце дружину «NG Metal», лишень на очко відстали глинські спортсмени, здобувши «срібло». Третя сходинка – за гравцями з Великого Дорошева.

Найуразливішим голеадором виявився глинчанин Михайло Качмар, який в сумі умудрився забити аж 100 голів (57+43). Звісно, суддям нічого не залишалось, як визнати його кращим друголіговим бомбардиром. Кращим гравцем став Олег Бутинець («NG Metal»), а воротарем — Назар Цюпка з Великого Дорошева.

Радісними і хвилюючими були хвилини нагороджень. Переможці та призери трьох ліг отримали величаві кубки, нагороджені грамотами і медалями. Окремо відзначені кращі спортсмени у всіх номінаціях. Нагородження з рук голови РО ВФСТ «Колос» Ігоря Савки отримала і суддівська бригада.

Тарас Невгамовний.