Головна Спорт Миколай «приніс» третє місце

Миколай «приніс» третє місце

541
0

8-10 грудня 2017 року на запрошення Замосцького спортивного клубу «Гаудіум» збірна команда Жовківської ДЮСШ (дир. Б.Багрій) взяла участь у VІІ Міжнародному дитячому турнірі з футзалу з нагоди Дня Святого Миколая.
Змагання проходили у п’яти вікових групах (2005-2010 років народження). На турнір прибуло 27 збірних команд із Польщі та України, зокрема з Жовківського району, міст ІваноФранківська та Луцька. Поєдинки проходили у трьох спортивних залах м. Замосця, де був присутній і святий Миколай, який активно створював святковий настрій усім учасникам.

Команда Жовківської ДЮСШ виступала у групі (вікова категорія — діти 2005 року народження), у якій змагалися 5 футбольних команд. Зустрічі відбувались за круговою системою, згідно з якою гра відбувалася з кожною командою.
За підсумками спортивної боротьби футзальних змагань збірна команда Жовківської ДЮСШ виборола ІІІ місце. Гравці були нагороджені Кубком, гарно оформленим дипломом, медалями та солодкими подарунками від Святого Миколая. Також були відзначені тренери та представники футбольних команд, які постаралися організувати виїзд та участь у футзальному турнірі.

Основним ініціатором та організатором такого турніру є президент Замосцького спортивного клубу «Гаудіум», священик з костелу святого Альберта міста Замосця. Посприяв виїзду нашої збірної команди на футзальні змагання сектор молоді та спорту Жовківської райдержадміністрації.

Андріан КЕРНИЦЬКИЙ,
головний спеціаліст сектору молоді та спорту РДА.