Головна Спорт Збірна України на Кубку світу з авіамодельного спорту заняла перше командне місце

Збірна України на Кубку світу з авіамодельного спорту заняла перше командне місце

271
0

28 травня — 12 червня 2014 року у м. Карлсхога (Швеція) та у м. Альборг (Данія) проходили етапи Кубку світу з авіамодельного спорту «Повітряний бій». Участь у цих змаганнях у складі Збірної України брали представники Жовківщини як дорослі, так і юнаки. Змагання були представницькими, змагались команди Америки, Франції Іспанії, Англії, Італії, Росії, Швеції, Данії тощо.

Найскладніші бої були з представниками Америки та Росії. Хотілося б відмітити, що команда України розгромила команду Росії з рахунком 5:2. Після такого результату представники Росії відмовились брати участь у змаганнях в Данії.

Дані змагання об’єднають в собі кубок трьох країн, включаючи результати змагань м. Бітерфілд (Німеччина). За сумою результатів трьох змагань Україна зайняла почесне І місце, і жовта майка лідера залишилася у представника Жовківщини Андрія Умрихіна.

Результати змагань:

Швеція. Дорослі: І м. — Сергій Чукав, Естонія; ІІ м. — Андрій Умрихін, Україна; ІІІ м. — Дмитро Варфоломеєв, Естонія. Юнаки: І м. — Лукас Хакан, Швеція; ІІ м. — Дмитро Чорний, Україна; ІІІ м. — Мартін Нельсон, Данія.

Данія. Дорослі: І м. — Андрій Умрихін, Україна; ІІ м. – Боріс Лунін, Латвія; ІІІ м. — Хєнінг Форберг, Данія. Юнаки: І м. — Мартін Нельсон, Данія; ІІ м. — Іван Чорний, Україна; ІІІ м. — Дмитро Чорний, Україна.

Командні місця:

І м. — Україна;

ІІ м. — Естонія;

ІІІ м. — Данія.

Команда збірної Жовківщини висловлює окрему подяку за меценатську допомогу ДП "Сі-Сі-Ай Любеля" (директору Ярославу Гумену) з сприяння у підготовці та виїзді на змагання.