Головна Спорт Срібні призери у змаганнях із бадмінтону

Срібні призери у змаганнях із бадмінтону

304
0

У приміщенні спортивного залу Львівської ОДЮСШ відбувся обласний турнір із бадмінтону, що проходив у рамках обласних комплексних змагань, присвячених 160-річчю від дня народження Івана Франка та 150-річчю від дня народження Михайла Грушевського, за програмою ХХV спортивних ігор Львівщини та ІХ  обласних ігор ветеранів спорту. Окремо змагались люди з інвалідністю.

У цікавих спортивних суперечках взяли участь 19 команд районів області і міст обласного значення  та 12 районних  команд ветеранів спорту. Команди виступали у складі: 2 чоловіки та 1 жінка. Загальне керівництво здійснювало управління фізичної культури і спорту Львівської облдержадміністрації та Львівський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Честь Жовківщини відстоювали: Іван Конєв (смт. Магерів), Тарас Мотник (с. Зашків) та Мар’яна Сало (с. Глинськ). Команда ветеранів (старші  40 р.) виступала у складі: Роман Курило (смт. Куликів), Ігор Мохняк (смт. Куликів) та Ольга Калиновська (м. Жовква).

На спортивних майданчиках тривала вперта боротьба за кожне очко. Спортсмени проявили спортивну майстерність, наполегливість та силу духу. Особливо слід відмітити нашого ветерана Романа Курила, який, маючи 74 роки, дав бій  молодшим від нього на 30 років  суперникам. Успішно виступив й Ігор Мохняк. Найкращий особистий результат серед представників Жовківщини показав Іван Конєв, ставши срібним  призером змагань серед дорослих.

У загальнокомандному заліку доросла  команда району посіла ІІ місце, а команда ветеранів – почесне ІV місце.

Переможці були нагороджені  кубком, грамотами та медалями від організаторів.

Наш кореспондент.