Головна Спорт Співпраця і спорт — це для справжніх друзів

Співпраця і спорт — це для справжніх друзів

250
0

У рамках українсько-польської співпраці між Жовківським районом та Томашівським повітом упрдовж останніх 15-ти років налагоджено тісні зв’язки між працівниками органів виконавчої влади в галузі культури, освіти  та спорту.

6  червня 2015 року делегація  Жовківщини перебувала в Томашові-Любельському та брала участь у ІІ турнірі з волейболу серед працівників соціальної галузі Люблінського воєводства на запрошення місцевого осередку соціальної допомоги. Змагання проходили в сучасному спортивному залі школи № 2 міста. У турнірі взяло участь 10 команд, серед яких – одна українська зі Жовківського району.  Капітаном команди  Жовківського району  була голова райдержадміністрації – Надія Щур, членами делегації – Неля та Леся Лотиші, Орест Цап,  Остап Павлюк, Євген Шевців, Андрій Бішко, Тарас Стадницький. 

На спортивних майданчиках тривала вперта боротьба, спортсмени-аматори показали свою майстерність, силу волі та бажання перемогти. Жовківчани в групі  зайняли перше місце та поступились у півфіналі. Зате у матчі за ІІІ-тє місце наші земляки проявили силу волі та перемогли команду із Красноставу.

Організатори підготували чудові призи для учасників. Усі вони отримали кубки за участь у змаганнях, переможці та призери – кубки та медалі. Були визначені кращі в різних номінаціях. Неля Лотиш із Зашкова отримала номінацію «Найкорисніший  гравець», Ольга Калиновська – «Найактивніший вболівальник».

Щасливі та з хорошим настроєм учасники змагань повернулись додому.

Наш кореспондент.