Головна Спорт Троє львівських боксерів повернулися з медалями з Кубка України

Троє львівських боксерів повернулися з медалями з Кубка України

274
0

В Маріуполі сьогодні, 27 вересня, відбулися фінальні поєдинки Кубку України з боксу серед чоловіків. До цієї стадії дійшов львівський надважковаговик Олександр Гриців. У битві за золоту медаль він у напруженому, конкурентному і близькому поєдинку поступився боксерові з Броварів Київської області Дмитру Ловчинському. Судді одностайним рішенням віддали перемогу бронзовому призеру минулорічного чемпіонату України.

А напередоді на стадії півфіналів припинили виступи на турнірі представники вагової категорії до 52 кг Андрій Тишковець і Назар Куротчин. Львів’яни поступилися, відповідно, місцевому боксеру з Маріуполя Ростиславу Білостоцькому і херсонцю Максиму Галінічеву. Останній сьогодні переміг у фіналі і завоював “золото” у цій ваговій категорії. А двоє львівських боксерів отримали бронзові нагороди.

Таким чином, усі троє львівських боксерів, які під керівництвом Заслуженого тренера України Романа Семенишина, відправилися в Маріуполь, повертаються до Львова з медалями Кубка України і грошовими преміями. Срібний призер Олександр Гриців отримав 10 тис. грн, бронзові призери Куротчин і Тишковець – по 7 тис. грн. А переможцям Кубка України, до слова, дісталося по 13 тис. грн.