Головна Спорт Успіхи жовківського дзюдоїста – Сергія Горбаня

Успіхи жовківського дзюдоїста – Сергія Горбаня

407
0

Свою спортивну кар’єру Андрій Бегійович розпочав у Жовківській дитячо-юнацькій спортивній школі під керівництвом тренера з боротьби  дзюдо Сергія Горбаня. Маючи хороші фізичні дані, змалку проявляв наполегливість у тренуваннях та  волю до перемоги.

На сьогодні  Андрій — курсант ІІ курсу   Волинського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою в м. Луцьку.

За останні місяці в своєму доробку має численні перемоги на змаганнях із дзюдо різного рангу. В серпні цього року Андрій в категорії до 90 кг став срібним призером  відкритого чемпіонату Волинської області серед чоловіків до 23 р. На Універсіаді серед навчальних закладів України, що проходила в м. Луцьку 19-20 вересня 2015 року, завоював другі місця в категорії 90 кг  та абсолютній ваговій категорії.

Цьогоріч у м. Львові на спорткомплексі «Україна» проходив ювілейний 20-й Всеукраїнський турнір з боротьби дзюдо «Світ дитини». У турнірі були представлені понад 800 спортсменів із 18 областей України. У ваговій категорії +81 кг Андрій Бегійович знову став срібним призером.

За результатами останніх виступів обласний спорткомітет подав матеріали на присвоєння Андрію Бегійовичу звання «Кандидат в майстри спорту».

Наш кореспондент.