Головна Спорт Успішно виступили і жовківчани

Успішно виступили і жовківчани

234
0

18 листопада 2017 року в приміщенні районного Народного
дому м. Жовкви відбувся 6-й Відкритий чемпіонат Жовківського району з кіокушин карате. На змагання прибуло близько 180 учасників із Тернополя, Нововолинська, Нового Роздолу, Бродів, с. Підкаменя Бродівського району, Львова та Жовківського району.

Із вітальними словами перед учасниками змагань виступили міський голова м. Жовкви Петро Вихопень, радник голови Жовківської районної ради Василь Пущинський та завідувач сектору молоді та спорту Жовківської райдержадміністрації Ольга Калиновська. Гості відзначили високий рівень проведення заходу, подякували батькам за підтримку своїх дітей та побажали цікавої боротьби та гарних переможних боїв на татамі. Зі своєї сторони, президент Львівської обласної федерації кіокушин карате Мирослав Овчар подякував представникам влади за підтримку розвитку кіокушин карате на Жовківщині, вручив подяки від організаторів спонсорам за матеріальну допомогу, тренерам і суддям за наполегливу працю щодо розвитку цього
виду спорту.

Поєдинки тривали впродовж дня. Визначені переможці у різних вікових та вагових категоріях. Успішно виступили і представники Жовківщини. Всі вони були відзначені.

Наш кореспондент.