Головна Спорт У Жовкві змагались наймолодші велосипедисти

У Жовкві змагались наймолодші велосипедисти

423
0

В останній день літа у Жовкві відбулось особливе свято для маленьких жовківчан, яке вже вдруге провели ініціативні та соціально відповідальні підприємці з громадської організації «Гільдія підприємців Жовківщини» — Іван Костюк, Ростислав Дем’янович, а співорганізатором став велоклуб ім. Дем’яновича. Гостями святковостей були Ірина Кіянка та Любов Павляк, а також більшість мешканців Жовкви.

Дівчатка  й  хлопчики вели суперечку в заїздах на велосипедах. Заїзди  відбулись у декількох категоріях (діти віком 5-6 років,  6-7 років,  7-8 років). Усього змагалося  90 учасників. Родзинкою була участь батьків з дітлахами.

Свято провадила  наш «діамантовий голос Жовківщини»  Аня Брацук, яка розпочала  його з гімну України та хвилини мовчання за нашими хоробрими воїнами.

Головним завданням заходу були популяризація здорового способу життя та поваги до свого краю, де ти живеш. Гадаємо, з цією місією організатори успішно впорались. Адже дітлахи були надзвичано задоволені усім цим дійством, їхні обличчячка сяяли від радості і захоплення.

Наш кореспондент.