Головна Спорт Жовківчани успішно виступили на відкритій першість Кам’янки-Бузької з шахів

Жовківчани успішно виступили на відкритій першість Кам’янки-Бузької з шахів

238
0

Наші — на висоті

Минулого тижня відбулася третя відкрита першість м. Кам’янки-Бузької з шахів. Міська влада міста зуміла організувати турнір із призовим фондом понад 10000 тис. грн без турнірних внесків, що дозволило зібрати 87 спортсменів із різних міст області, серед яких — три майстри спорту, шість кандидатів у майстри спорту, 23 шахісти першого розряду тощо.

Жовківщину представляли троє юних талантів — Роман Лемещук, Максим Дубневич, Дмитро Шевчук та ветеран шахової справи, тренер, котрий виховав не одне покоління шахістів, Володимир Копцюх.

2-6 місце в турнірі, набравши 7 очок з 9, поділив здібний та працьовитий Дмитро Шевчук. Слід сказати, що це один із найкращих виступів юного шахіста.

Дуже талановитий представник Рава-Руської школи шахів Максим Дубневич набрав 6,5 з 9, посівши загальне 8 місце, що дозволило йому отримати кубок та грошовий приз у категорії шахістів 2007 р. народження і молодших.

Один із наймолодших та найперспективніших шахістів Жовківщини Роман Лемещук набрав 6 з 9 очок і посів високе загальне 12 місце серед 87 учасників та 1 місце в категорії 2010 р. народження і молодших. У 9 заключному турі турнірний жереб звів наших шахістів у місцеве дербі — Роман Лемещук-Дмитро Шевчук, де перемогу святкував другий.

Вітаємо учасників, переможців, тренерів та батьків з прекрасними виступами на виїзному турнірі зі шахів. Варто сказати, що підростає здібна та конкурентна молода генерація шахістів в нашому районі, котра складає хорошу конкуренцію в шахових турнірах, а це дозволить розвинути та підвищити рівень.