Головна Спорт В Жовкві відбулися змагання з настільного тенісу серед юніорів

В Жовкві відбулися змагання з настільного тенісу серед юніорів

423
0

В місті Жовква завершився другий тур Дитячої ліги. Змагалися спортсмени, які народились в 2009 році і раніше

Про це повідомили у Федерації настільного тенісу

За перше місце у юнаків розгорнулась запекла боротьба між командами ДЮСШ м.Рогатин-Нікополь і КДЮСШ №1 м.Кременчука-Полтава, ДЮСШ м.Жовква. Все вирішив матч, який завершився з рахунком 3:2. У вирішальній сутичці Матвій Третяк переміг Микиту Павлюченка.

До команди-переможця входять Антон Дерлюк і Олег Колмогорцев з Нікополя, а також Матвій Третяк з Рогатина. Друге місце посіли Вадим Солтис з Жовкви, Дмитро Шульгачик і Сергій Казарян з Кременчука, Микита Павлюченко з Полтави і Олександр Білащенко з Чернігова.

Третє місце посіла команда СОК ДЮСШ м. Мукачево “Апвард”, четверте ОДЮСШ м.Івано-Франківськ-1, п’яте – “КДЮСШ №17м.Одеса-СОЦ” м.Ізмаїл.

Нагадаємо, що в першому турі перемогу отримала команда КДЮСШ №1 м.Кременчука-Полтава, ДЮСШ м.Жовква. ДЮСШ м.Рогатин-Нікополь тоді була другою.

У турнірі дівчат перше місце виборола команда Гребінка-Жовква-Нікополь. За весь турнір у десяти матчах команда віддала лише три сети. До складу команди входять Анна Дерлюк з Нікополя, Діана Колєннікова з Жовкви і три спортсменки з Гребінки Полтавської області: Софія Чумарна, Юлія Пелих і Ярина Шевченко. Анна Дерлюк і Діана Колєннікова взагалі зіграли без поразок.

Друге місце виборола команда СДЮСШОР м. Рогатин-1, третє – Лідер-Покоління зі столиці.

Нагадаємо, що в першому турі також перемогла команда Гребінка-Жовква-Нікополь. Тоді в фіналі дівчата програли лише один сет у п’яти зустрічах. Лідер-Покоління тоді зайняла друге місце.