Головна Спорт Відбулися заключні поєдинки групового футбольного турніру “Меморіалу Ернеста Юста”

Відбулися заключні поєдинки групового футбольного турніру “Меморіалу Ернеста Юста”

274
0

Меморіал Ернеста Юста-2019

Минулими вихідними відбулися заключні поєдинки групового турніру «Меморіалу Ернеста Юста», по завершенні яких визначилися команди, які продовжать боротьбу в серії плей-офф цього популярного турніру.

Згідно з календарем змагань, у ці ігрові дні з чотирьох представників Жовківщини свої заключні поєдинки провели футболісти «Локомотиву» (Рава-Руська) та «Скелі» (Крехів/Жовква).

Для гравців «Скелі», після двох невдач у стартових турах, гра з ще одним невдахою «Темпом-2» (Відники) мала чималу турнірну вагу, адже перемога, а з нею і зайняте третє місце, при певних обставинах дозволяли команді здобути перепустку до 1/16 фіналу. Першими реальну нагоду відкрити рахунок отримали футболісти із Відників, які на 32-й хвилині заробили право на виконання одинадцятиметрового удару. Проте у «дуелі» з гравцем «Темпу-2» переможцем вийшов «кіпер» «Скелі» Андрій Вишнянчин і залишив свої ворота на «замку». На 75-й хвилині поєдинку одна із атак наших краян закінчилася результативним ударом у виконанні Остіна Асотви, який у підсумку приніс «Скелі» таку бажану перемогу. Посівши у групі № 6 третє місце, футболісти «Скелі», згідно з рейтингом команд, отримали перепустку до наступного етапу змагань.

Підсумкове турнірне становище команд: СКК «Демня» — 9 очок, УФК «Карпати» — U 17 (Львів) — 6, «Скеля» (Крехів/Жовква) — 3, «Темп-2» (Відники) — 0.

У групі № 8 у грі між «Локомотивом» та «Темпом» (Відники), які достроково забезпечили собі місце у 1/16 фіналу, розігрувалося перше місце. Фаворитом протистояння були футболісти із Рави-Руської, проте футбольне щастя було у цей день на стороні колективу із Пустомитівщини, які на початку другої половини гри зуміли одну із своїх атак завершити результативним ударом. Натомість вихованці Романа Самчука, незважаючи на достатню кількість небезпечних атак, відзначитися результативними діями не зуміли. У підсумку мінімальна поразка «Локомотиву», яка залишила команду на другій турнірній сходинці.

Підсумкове турнірне становище команд: «Темп» (Відники) — 9 очок, «Локомотив» (Рава-Руська) — 6, «Вишня» (Судова Вишня) — 3, «Босота» (Чорнушовичі) — 0.

У понеділок 25 лютого у при-міщенні Федерації футболу Львів-ської області відбулося жеребкування 1/16 фіналу «Меморіалу Ернеста Юста». Представники Жовківщини отримали наступних суперників: «Скеля» (Крехів/Жовква) — ФК «Мостиська»; «Юність» (Гійче) — «Темп» (Відники); «Локомотив» (Рава-Руська) — «Динамо» — U 19 (Львів).

«Скеля» свій поєдинок проведе 26 січня, а «Юність» та «Локомотив» — 2-3 березня.

Колективи зі Жовківщини у рамках підготовки до нового футбольного сезону проводять контрольні поєдинки. Так, «Юність» (Гійче) помірялася силами із представником першої обласної ліги «ГалКатЗубр» (Зубра) і зазнала поразки 1:2. У складі наших краян забитим голом відзначився Петро Сідельник.

А ось «Скеля» (Крехів/Жовква) завдяки влучним ударам Максима Пазюка та Остіна Асотви з рахунком 2:0 здолала одну із кращих команд третьої обласної ліги «Бори» (Бориничі).

Підготував Микола ВАНТУХ